S-a deschis Baza de agrement „Nada Florilor”

Cel mai nou complex destinat petrecerii timpului liber s-a deschis la Fălticeni. Începând de astăzi baza de agrement ”Nada Florilor”, amenajată în apropierea iazului Șomuz, este funcțională. Vremea caldă și frumoasă i-a îndemnat pe mulți fălticeneni să-și îndrepte pașii spre noua oază de relaxare, dezvoltată printr-un proiect în valoare de peste 3 milioane de euro.

Lucrările au început în mai 2015 și au fost executate de firma bihoreană Da Vinci Construct & Proiect.

La inagurare au participat, oficialitățile locale, primarul Cătălin Coman și viceprimarul Constantin Bulaicon, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, şi vicepreşedintele Alexandru Rădulescu, deputatul PSD Ioan Stan, senatorul  Ovidiu Donţu și consilieri locali fălticeneni.

„Este o zonă de agrement care completează ceea ce înseamnă oferta noastră turistică, pentru că Fălticeniul şi întreaga zonă avea nevoie de aşa ceva. O să mulţumesc tuturor celor care au sprijinit şi au ajutat acest proiect de la preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, şi până la arhitect, consultant, constructor, de la cel mai mic până la cel mai mare. Nu a fost deloc uşor ca într-un an de zile, cu iarnă şi ploi, şi alte probleme să realizăm ceva durabil la Fălticeni. Repet, ceva ce Fălticeniul avea foarte mare nevoie”., a declarat primarul Cătălin Coman. ”Vreau să-i invit cu toată căldura, pe toţi cei care vor cu adevărat să petreacă câteva momente minunate aici la Nada Florilor. Este o invitaţie deschisă nu doar fălticenenilor, ci tuturor sucevenilor, şi nu numai, pentru că aşa cum am mai spus-o, fălticenenii sunt gazde primitoare, şi îi primim pe toţi cu drag aici în baza de agrement Nada Florilor la Fălticeni, care astăzi va deveni operaţională şi funcţională”.

„Dacă acum patru ani pe strada Sucevei din Fălticeni riscai să-ţi spargi măselele sau să-şi muşti limba, pentru că era o stradă imposibilă, iată că acum avem un bulevard foarte bine realizat, cu iluminat ecologic, şi cu un carosabil foarte bun. Apoi, dacă acum patru ani aveam câteva cadre de beton la Spitalul Municipal, acum spitalul este aproape de finalizare”, a precizat Cătălin Nechifor, președintele Consiliului Județean. ” Apoi, dacă acum patru ani aici la Nada Florilor nu aveam nimic, acum avem ceva ce întreg judeţul Suceava poate să-şi pună în oferta turistică şi anume acest centru de agrement”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s